Jätten 80 + 18 kvmJätten 80 + 18 kvm

Jätten är vår näst största stuga och passar bra för dig som vill ha lite extra utrymme med plats för många sovplatser. Bottenvåningen utgörs av tre sovrum, hall, bad samt ett rejält kök och storstuga lagt i en öppen planlösning. Storstugan har en fantastisk rymd i och med takhöjden. En trappa leder upp till loftet där det finns plats för två sängar för den som önskar ytterligare sängplatser.

Längs med hela framsidan löper en veranda på 18 kvm som med fördel kan förlängas tillsammans med ett längre takutsprång. Via de två pardörrarna står den i direkt förbindelse med storstugan. För den som vill ha en större vy och en möjlighet att öppna upp mot utemiljön går det även att mot en extra kostnad få större glaspartier.

Jätten har bra förvaringsutrymmen med ett förråd på 5,4 kvm i direkt anslutning till huset. Det går även att utnyttja utrymmet till bastu eller för att få ett större badrum.

Stugan levereras i en byggsats som är framtagen för att du ska kunna nyttja stugan hela året såväl under sommaren som under vintern. Golvbjälklag och 195 mm golvisolering ingår liksom spånplattegolv, 3-glasfönster med spröjs  och dörrar. För isolering i vägg och tak ingår 145 mm väggisolering och 250 mm takisolering. Innerväggarna är av gips men för den som önskar finns panel som tillval. Innertak av träpanel är standard och ett listpaket medföljer byggsatsen. Utvändigt utgörs taket av ett komplett betongpannetak med vattenavrinningssystem.

Markarbete, grund, trappor, inredning kök och badrum, el, rörmokeri, måleriarbete ingår ej i byggsatsen.

Vi utför markarbeten, grundläggning samt uppmontering av byggsats om du önskar. FJ Bygg står även för en helhetslösning med totalentreprenad där vi sköter allt arbete gällande stugan enligt de önskemål som du har. Kontakter med VVS, elektriker och kakelsättare ombesörjs i så fall av FJ Bygg. Stugan överlämnas nyckelfärdig och du som kund kan omgående flytta in och börja njuta av din nya stuga!

 

 

Bläddra i broschyren för Jätten
Bläddra i broschyren för Jätten

eller
Ladda ner broschyren (PDF 6 MB)

Bläddra i broschyren för Bergakungen
Bläddra i broschyren för Bergakungen

eller
Ladda ner broschyren (PDF 5 MB)